Produktet e reja

PRODUKTI ME I RI BIG CHICKEN

Nga 21 Janar në Kolonat produkti më i ri BIG CHICKEN.
I kombinuar me shijen e kotoletes së pulës së freskët, buken capata dhe salcen e chickenit.
Provojeni!!!

produkt i ri

 

80 X produkt i ri

hotdod 704 x 500 px

PRODUKTI I RI AMERICAN BURGER

Tek kolonat duke filluar nga data 20 Janar 2015 ju mund të shijoni produktin e ri AMERICAN BURGER . 100% Mish viçi i butë, më i plotë, i pjekur në grilë dhe i shoqëruar me fetëza balcon. Me bukë speciale kaizer, prodhuar për këtë produkt të shijes amerikane. E shoqëruar me patate dhe vezë fshati, të kombinuara me qepë te skuqur.

 

AMERICAN