SALLATË MIX

  • S2

Chef Recommended

SALLATË MIX

SALLATË ICEBERG, SALLATË JESHILE, SALLATË E KUQE, DJATHË FETA, DOMATE TË VOGLA, ULLINJ TË ZINJ, VINEGRET (VAJ ULLIRI EXTRA VERGJINA DHE ACETO BALCAMICO)