SALLATË JESHILE

  • S1

Chef Recommended

SALLATË JESHILE

SALLATË ICEBERG, SALLATË JESHILE, SALLATË E KUQE, VINEGRET( VAJ ULLIRI EXTRA VERGJINA DHE ACETO BALCAMICO