SALLATË CEASAR ME FILETO PULE

  • S3

Chef Recommended

SALLATË CEASAR ME FILETO PULE

SALLATË ICEBERG, SALLATË JESHILE, SALLATË E KUQE, FILETO PULE, KUBIKË BUKE TË THEKUR, DOMATE TË VOGLA, MISËR, SOS CEASAR, KOTOLETA PULE, VINEGRET ( VAJ ULLIRI EXTRA VERGJINA DHE ACETO BALCAMICO)