Çertifikimet

CERTIFIKIMET KOMBETARE DHE NDERKOMBETARE

(cmimi france)

KOLONAT tashme eshte bere nje brand qe ka fituar respektin e klienteve si ne Shqiperi edhe ne arenen nderkombetare. Ne vitin 2011, ne Paris,France,  KOLONAT  eshte nderuar me cmimin e larte: “ International Star for Leadership in Quality – Gold category” ( Ylli Nderkombetar per Lidershipin ne Cilesi).

aa