Informacion për Franchiset

BËHUNI PJESË E NJË BRANDI MODERN E NË EVOLUCION TË VAZHDUESHËM

Kolonat prej 3 vjetësh ka filluar të ndërtojë rrjetin e  sistemit franchising dhe sukseset gjatë këtyre viteve  janë arritur falë zgjedhjes së njerëzve të duhur të cilëve u kemi besuar administrimin e restoranteve tona dhe të klientëve tanë si dhe të vendit ku, në  bazë të studimeve, kemi vendosur të ndërtohet brandi Kolonat.

Ne tashmë kemi një rrjet franchising që është shtrirë në disa nga qytetet kryesore të Shqipërisë si dhe në Prishtinë, Kosovë dhe gjithashtu jemi ne çelje të franchiseve në Velipojë,  Podgoricë-Mali i Zi. Të gjitha rezultojnë me sukses në zhvillimin e aktivitetit të tyre.

DURRËS

r1

VLORË

r3

SHËNGJIN

r4