Happy Kids

Acrobat Document

 

HAPPY KIDS – FËMIJË TË LUMTUR!

Happy Kids-i ynë e përfaqëson më së miri emrin që mban. I ka të gjitha për t’ju bërë të lumtur. Është një menu e larmishme, me produkte qe adhurohen nga fëmijët, i mirë-konceptuar: ai përmban një produkt kryesor (hamburger, toast, ose chicken nuggets), patate të skuqura, dhe një pije (Pepsi, Ivi Orange Ivi Lemon, 7UP, ujë). Një vakt i vërtetë!

NE KEMI NJË MENU TË LARMISHME!

t1

Kolonat  i kushton vëmendje të veçante cilësisë së produkteve ushqimore që u propozon (ofron) fëmijëve. I studiuar per t’iu përgjigjur nevojave të tyre, Happy Kids ka këto cilësi:
1. Përbërja  e menusë është e plotë: një produkt kryesor, një kuti patate, dhe një pije.
2. Porcionet e zgjedhura janë të përshtatshme për fëmijët (formati i patateve dhe i pijeve është më i vogël se ai që propozohet në menunë për të rritur).

Sot, ju mund të zgjidhni midis 3 produkteve kryesore, pataten, një nga 5 lloje pijesh dhe, më kryesorja, ju fitoni në menu një dhuratë suprizë çdo ditë!

FALË KËSAJ SHUMËLLOJSHMËRIE FËMIJA JUAJ MUND:

1. Të plotësojë nevojat kryesore të organizimit të tij në fazë rritje nëpërmjet një  vakti të vetëm. Jane llogaritur rreth 528 kcal për një fëmijë, djalë apo vajzë mesatarisht 6 vjeç, që kryen aktivitet fizik mesatar.
2. Të zbulojë shije të reja.
3. Të zgjedhë vetë sic bëjnë të rriturit, pra të mesojë të jetë më i pavarur!