Festat dhe Ditëlindjet

l0

 

Prindër të dashur!

l1
Në Kolonat  çdo rast është i mirë për të festuar: dhurojini fëmijëve tuaj një ditë të veçantë dhe një botë të re argëtimi për të zbuluar. Tek kolonat ju mund të vini dhe të festoni ditëlindjet dhe festat. Ju keni mundësinë për të organizuar festa speciale me praninë e këngëtarëve, kllounëve si dhe jeni të mirëpritur të na paraqitni çdo propozim që festa e fëmijëve tuaj të jetë sa më argëtuese dhe mbresëlënëse. Ne së bashku mund ta bëjmë çdo festë më të personalizuar dhe me plot fantazi. Në Kolonat ju mund të festoni në këndin tuaj të rezervuar mbi 2 orë e 30 minuta dhe në fund, së bashku, mund të zgjedhim për fëmijët që festojnë torta e ëmbëlsira të cilat i pëlqejnë fëmijët. Në Kolonat ju keni mundësinë t’i dhuroni fëmijës suaj dhuratën speciale, në një ditë speciale, në një festë speciale.

 

l2

“NE JU OFROJMË MUNDËSINË QË JU TË MERRNI ÇDO INFORMACION SE SI TË ORGANIZONI FESTËN TEK KOLONAT“

l3

Çdo ditë ju mund të kaloni vetë, të shihni nga afër dhe të zgjidhni se në cilin nga lokalet Kolonat dëshironi të organizoni festën tuaj.
Për çdo informacion ju mund të kontaktoni drejtpërdrejt me menaxherin ose përgjegjësit e Kolonave dhe aty ju mund të plotësoni formularët për ditëlindjen apo festat e ndryshme që ju do të organizoni.

INFORMACIONE DHE KONTAKTE:

Acrobat Document1_Page_1