• sanduic
  • pica-hot
  • per slider
  • headder
  • Per heder web
  • Untitled-5

Kush jemi ne

Shoqëria BELAVIS sh.p.k., operon në fushën e ushqimit social me brand-in KOLONAT Mediterranean Fast-Food.

Menuja jonë

Kolonat punon me objektivin kryesor që të garantojë cilësinë konstante të çdo përbërësi ushqimor në menunë tonë.

Festo me ne

Në Kolonat çdo rast është i mirë për të festuar: dhurojini fëmijëve tuaj një ditë të veçantë dhe një botë argëtimi.

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në faqen tonë zyrtare dhe të vetme në Facebook për të marrë pjesë në promocionet tona fantastike online.